Hoppa till sidans innehåll

Fortsättningsgrupp 2


FORTSÄTTNINGSGRUPP 2. (4 veckor)

Måndag, tisdag, torsdag, fredag kl.14.00 – 17.00 samt onsdag ca. kl. 18:00-20:00.

För dig som har gått minst två år i seglarskolan och vill vidareutveckla dina seglarkunskaper. Vi blandar segling i optimistjolle, tvåmansjolle och kölbåt med undervisning i navigation, knopar och sjömanskap. Du får träna man-över-bord, första hjälpen, väderkunskap och dessutom kommer du att få segla i lite tuffare väder. Vi betonar segling som lagsport där du får lära dig segla en större båt som en samspelt besättning. Målet är att du ska känna dig delaktig, engagerad och säker i seglandet av en större båt och att du ska kunna hantera alla positioner. Är du nyfiken på kappsegling får du så klart testa det också!

ANTAGNINGSGRUNDER

Du behöver ha en egen optimistjolle då vi inte har några klubbjollar att låna ut. Vi har funnit att seglarskolan för barnen fungerar bäst om alla har sin egen båt. Båten skall vara försäkrad och utrustad enligt utrustningsinstruktion. Oftast finns det billiga båtar att köpa på våren på ex. Blocket eller Facebook Marketplace. Det går även bra att dela båt med en annan elev som går på eftermiddagen om du går på förmiddagen och tvärtom.

AVGIFT

Eftermiddagsgruppen 3150 kr  (4 veckor)

För samtliga kurser är det obligatoriskt medlemskap i Segelsällskapet Pinhättan (SSP) som inkluderar olycksfallsförsäkring.  

MEDLEMSAVGIFTER SSP

Årsavgift senior (fr.o.m. 20 år) 400 kr

Årsavgift junior (t.o.m. 19 år) 200 kr

Årsavgift familj (inkl. Ungdomar t.o.m. 24 år) 700 kr

För att teckna medlemskap följ länken Ansökan

INFORMATIONSTRÄFF

Mer information för antagna ges söndagen den 13 juni kl. 15.00 i SSPs Klubbhus, Barsebäckshamn. Denna träff gäller såväl deltagare som föräldrar. Vi kommer då också att besiktiga alla båtar. Vi kommer att finnas till hands mellan kl. 11-14 samma dag för att bistå med kunskaper och verktyg för att fixa småfel på jollarna. Det är väldigt viktigt att jollarna är fullt funktionsdugliga på måndagen då seglarskolan startar. Utrustningsinstruktionen finns här.

ANMÄLAN

Anmälan för seglarskolan gör du senast 5 april. Vänligen fyll i anmälningsformuläret som ni hittar här.

I nära anslutning till att anmälningstiden gått ut kommer vi att skicka ut fakturan, när den är betald har du en garanterad plats på Världens Bästa Seglarskola sommaren 2021.

Ett välkomstbrev skickas ut av huvudläraren i slutet av maj via e-post.

Frågor besvaras av Anders Isgren 0707-173852 eller This is a mailto link

Varmt välkomna!

Uppdaterad: 12 FEB 2020 19:11 Skribent: Rickard Bråberg
E-post: Adressen Gömd

Ansök om att bli medlem!


 

           

 

SSP en del av RF-SISU

 

 

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Stöttepelaren

 

 

 

Lokaltväder för Barsebäckshamn