Hoppa till sidans innehåll

Seglarskola

Seglarskola - 4 veckor i Barsebäckshamn (16 juni - 9 juli)

ANMÄL DIG TILL VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA!

Sommar, sol, hav och seglarskola! Nu är det dags att anmäla dig till fyra veckors intensivt båtliv med segling, navigering, knopslagning och bad tillsammans med gamla och nya kompisar. Seglarskolan är indelad i olika grupper efter intresse och färdighet. Vi arbetar med klara kunskaps- och färdighetsmål för alla deltagare. Seglarskolans verksamhet löper under de fyra första veckorna av sommarlovet, onsdagen den 16 juni till fredagen den 9 juli. Den först veckan är en kort vecka då många har skolavslutning den 15 juni. De två dagarna seglarskolan missar planerar vi att ta igen under någon av helgerna eller i samband med långseglingen vi anordnar tredje veckan.

Ungdomsseglarskolan och de andra mindre kurserna har kortare perioder. Se nedan för mer information om vilka tider som gäller för de olika alternativen.

Vårt motto ”Världens bästa seglarskola” gäller även för 2021 och vi ser fram emot Din anmälan i god tid så att vi kan planera, förbereda och uppdatera våra duktiga lärare på bästa sätt. Anmäl dig så fort som möjligt – dock senast den 5 april.

Praktisk information:

För att komma direkt till anmälan tryck här.

Vår kursöversikt hittar du här.

Här kan du hitta våra utrustningsinstruktioner.

Följ oss gärna på Facebook!

 

 

För frågor vänligen kontakta  This is a mailto linkAnsök om att bli medlem!


 

           

 

SSP en del av RF-SISU

 

 

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Stöttepelaren

 

 

 

Lokaltväder för Barsebäckshamn