Hoppa till sidans innehåll

Domarna blir digitala under Rikskvalet i Barsebäckshamn - RacingRulesOfSailing.org


Under det första rikskvalet i Barsebäck kommer domarna att testa det onlinebaserade systemet racingrulesofsailing.org. En sida där de hanterar gula flaggor, protester, kallelse till protestförhandling och beslut från protestförhandling. Allt detta blir sen digitalt och enkelt att följa för seglare och supportpersoner. 

I systemet finns alla deltagare inlagda tillsammans med den mejladress och telefonnummer till målsman som uppgavs i samband med anmälan. Till dessa kommer systemet automatiskt skicka information om protesttidens utgång, om seglaren är inblandad i en protest, vilken tid förhandlingen kommer vara och när beslut från protestförhandlingen finns publicerat att läsa online.

Du som supportperson eller seglare kan också följa allt som läggs upp på sidan via länken: 

https://www.racingrulesofsailing.org/schedules/490/event 

Där kan du även klicka dig vidare och se gula flaggor som getts på vattnet, och beslut från protestförhandlingar i sin helhet. De anslag som Kappseglingskommittén anslår på den officiella anslagstavlan kommer även publiceras här. 

Du kan också följa allt som händer i appen RacingRulesOfSailing.org (finns för både android och Iphone). I appen kan du även välja att följa en eller flera deltagare, appen ska då skicka ut notis till dig när saker som berör seglaren läggs upp. 

Kom ihåg! 
Eftersom detta är första gången vi använder systemet, så är fortfarande den officiella anslagstavlan på den vanliga fysiska anslagstavlan. Det är informationen som sätts upp där som gäller om det skulle bli någon skillnad. Systemet Racingrulesofsailing.org är till för att tillgängliggöra informationen till deltagare och supportpersoner på ett enklare sätt. 

Har du några frågor om systemet är du välkommen att kontakta huvuddomaren:

Johan Sjöstrand
This is a mailto link

Uppdaterad: 06 MAJ 2019 23:34 Skribent: Mikael Renstrand
Epost: Adressen Gömd

Ansök om att bli medlem!

 


 

            

 

SSP en del av RF-SISU

 

 

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Stöttepelaren

 

 

 

Lokaltväder för Barsebäckshamn