Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Vet du någon idrottare/lag som gjort något extra idrottsåret 2022? Utmärkelsen tilldelas en idrottsutövare eller lag som gjort en synnerligen framgångsrik idrottsprestation. Läs mer och nominera!
 
Hur går det för er förenings hemsideflytt? Emma skriver om flyttprocessen och nu är den i slutfasen. Veckans blogg bjuder både på drama och tips!
 
Nu finns det ny chans att genomföra utbildning för att kunna ta emot personer som blivit tillskrivna FaR. Läs mer och anmäl deltagare senast 7/12
 
Hur lyfter vi detta ämne och hjälper personer i vår närhet och inom idrotten?
 
Nu börjar det likna något. Flytten närmar sig målet och nu börjar vi se en helhet. Kolla in du med!
 
Risken är stor att föreningar tvingas höja tränings- och medlemsavgifter för att klara elräkningarna.
 
RF-SISU Skåne är en regional del av SISU Idrottsutbildarna, idrottsrörelsens egna studieförbund. Vi jobbar med bildning och utbildning inom idrotten, och verkar för att stimulera människors lärande.
 
Det händer grejer när flytten går in i nya sidan. Häng på!
 
RF-SISU Skåne är en regional del av SISU Idrottsutbildarna, idrottsrörelsens egna studieförbund. Vi jobbar med bildning och utbildning inom idrotten, och verkar för att stimulera människors lärande.
 
Idag utsågs Jakob Forssmed (KD) till socialminister med ansvar för folkhälsa, idrott och civilsamhälle. Förutom ett nytt statsråd innebär det också att idrottsfrågorna får hemvist på socialdepartementet.
 
Idrotten handlar inte bara om utövandet, utan är också en plats för lärande och goda samtal som utvecklar dig som individ, och din förening i stort. Idrottsrörelsens folkbildning ska vi prata mer om mellan 17 och 23 oktober!
 
 
Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna har skapat en ny portal för att stötta föreningar i att skapa trygga och inkluderande miljöer.
 
Nyttiga webbinar för idrottsföreningenVet du vilka skatteregler som gäller för idrottsföreningar? Om inte har du nu chansen att delta på Skatteverkets kostnadsfria webbinar. Begränsat antal platser.
 
 
12

Ansök om att bli medlem!


VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA 2022!


 

           

 

SSP en del av RF-SISU

 

 

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@pinhattan.se

 

Stöttepelaren

 

 

 

Lokaltväder för Barsebäckshamn