Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


GK Motus-Saltos medlemmar drabbades av pandemin och effekten restriktionerna gav. Läs mer om hur ledare och aktiva påverkades och hur de hanterat situationen som var.
 
Sågen i Klippan är en anläggning som skapats i samverkan mellan flera olika aktörer; kommun, föreningar, RF-SISU Skåne med flera. Läs mer om detta spännande projekt och hur det fallit ut för föreningar och medborgare i Klippans kommun.
 
 
Önneköps IF har kämpat länge och hårt för att få till en yta där hela samhället kan mötas. Läs mer om deras resa!
 
I augusti kommer tre nya tillfällen där idrottsföreningar kan lära sig hur de skapar webbsida i Wordpress. Utbildningstillfällena sker i i Kristianstad, Ystad och Malmö.
 
Hur ska texter hanteras och vad ska vi tänka på? Häng med i bloggen och hör Emmas tankar inför hemsideflytten.
 
I september är det val i Sverige. Idrotten är Sveriges största folkrörelse och RF-SISU Skåne har såklart tankar kring hur förutsättningarna för föreningarna kan förbättras.
 
Efter workshop i Wordpress uppstår nya tankar och insikter. Processen fortskrider för Stensäters RK. Läs Emmas blogg!
 
Årets Idrottare 2021 blev dubbla OS-medaljören Peder Fredricson, Österlens Ridklubb.
 
Nästan varannan förening svarar att det finns ett stort renoveringsbehov där de idrottar, visar RF nya anläggningsenkät. Renoveringsbehovet upplevs i hela landet och oavsett ägande. I många fall saknas sociala ytor, omklädningsrum, ventilation etc.
 
Nu har grundstrukturen börjat landa och domänen är hittad. Nästa steg blir en utbildning i Helsingborg. Läs mer här i bloggen.
 
Under våren har vi besökt olika idrottsmiljöer och anläggningar för att dela ut Skånes Idrottsledarstipendier 2022. Nu har vi publicerat listan över samtliga stipendiater på skanesidrottsledare.se
 
Föreningen engagerar ungdomssektionen för att hjälpa med bilder och inspiration. Läs mer i bloggen!
 
RF-SISU Skåne har nu också erbjudande om en workshop i hemsideverktyget Wordpress, kostnadsfritt. Den kommer att vara i Helsingborg 1/6 kl 17-21. Anmäl dig via länken längst ner senast 24/5.
 

Samtal män emellan

(2022-05-09 11:53)
En jämställd idrott är en förutsättning för framgångsrik idrottsutveckling. Idrottsrörelsen startades av män, för män och präglas fortfarande mycket av manliga normer och maktstrukturer. Se samtalen om olika jämställdhetsfrågor här.
 
12

Ansök om att bli medlem!


VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA 2022!


 

           

 

SSP en del av RF-SISU

 

 

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@pinhattan.se

 

Stöttepelaren

 

 

 

Lokaltväder för Barsebäckshamn