Hoppa till sidans innehåll

Hemtagning jollar senast 4 september!

27 AUG 2021 10:03
SSP har i år äran att arrangera Elitserien i E-jolle den 11-12 september! Därför behöver vi er hjälp med att tömma jolleskjulet och jolleslipen på er utrustning senast den 4 september före 10.00.
  • Skapad: 27 AUG 2021 10:03

Jollar, rigg, roder och centerbord ska tas hem under vintern, dels för att vi behöver platsen för vinterförvaring av klubbens jollar, dels för att vi ska kunna anta att kvarvarande utrustning saknar ägare.

 

Den 4 september har vi fixardag så skjulet är öppet mellan 9-10, därefter behöver vi lasta in klubbens jollar i jolleskjulet (där alla segel står).

 

Det är bra om ni kan hämta era jollar med utrustning redan innan den 4/9. Om ni inte har egen nyckel till skjulet går det bra att kontakta någon i styrelsen eller jollekommittén så öppnar vi eller lånar ut nyckel. Alternativt sms:a eller maila till Olof Rennstam, 073-9201948, This is a mailto link för att få hjälp med att öppna.

 

Vinterträning

Ni som aktivt tränar/seglar efter den 4 september och behöver ha kvar er utrustning meddelar jolletränarna detta.

 

Funktionärer Elitserien

Vi behöver funktionärer till Elitseriehelgen! Om ni vill hjälpa till på land, till sjöss eller i vårt café, ta kontakt med This is a mailto link för mer info eller titta in på vår hemsida.

 

 

Tack på förhand!

 

Jollekommittén SSP

Skribent: Rickard Bråberg
E-post: Adressen Gömd

Ansök om att bli medlem!


 

           

 

SSP en del av RF-SISU

 

 

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Stöttepelaren

 

 

 

Lokaltväder för Barsebäckshamn