Hoppa till sidans innehåll

VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA – IGEN

04 MAR 2020 20:16
Sommar, sol, hav och seglarskola! Det är nu dags att anmäla Dig till fyra veckors intensivt båtliv med segling, navigering, knopslagning och bad tillsammans med gamla och nya kompisar.
  • Uppdaterad: 04 MAR 2020 20:16

VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA – IGEN!

 Sommar, sol, hav och seglarskola! Det är nu dags att anmäla Dig till fyra veckors intensivt båtliv med segling, navigering, knopslagning och bad tillsammans med gamla och nya kompisar. Seglarskolan är indelad i olika grupper efter intresse och färdighet. Vi arbetar med klara kunskaps- och färdighetsmål för alla deltagare. Seglarskolans verksamhet löper under de fyra första veckorna av sommarlovet: 14 juni till 10 juli, med undantag för Ungdomsseglarskola och de andra mindre kurserna som har kortare perioder. Se nedan för mer information om vilka tider som gäller för de olika alternativen.

Vårt motto ”Världens bästa seglarskola” gäller även för 2020 och vi ser fram emot Din anmälan i god tid så att vi kan planera, förbereda och uppdatera våra duktiga lärare på bästa sätt. För mer infromation vänligen följ länken

 

 Anmäl dig så fort som möjligt –dock senast den 30 april.

 

Skribent: Rickard Bråberg
E-post: Adressen Gömd

Ansök om att bli medlem!


 

           

 

SSP en del av RF-SISU

 

 

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Stöttepelaren

 

 

 

Lokaltväder för Barsebäckshamn