Hoppa till sidans innehåll

Ett år som blevannorlunda

13 JAN 2021 14:30
  • Skapad: 13 JAN 2021 14:30

Till SSP:s medlemmar.

 

Vi i styrelsen för SSP vill önska dig som medlem i klubben en god fortsättning samt önska dig ett Gott Nytt År på havet.

För visst hoppas vi att 2021 blir ett bättre år än det som har varit. SSP:s olika kommittéer har fått gjort mycket under det gångna året.

I början av 2020 bjöd styrelsen in alla kommittéer till ett möte där vi presenterade visionen som styrelsen har jobbat fram som ett förslag. Det mottogs positivt. Visionen som vi föreslog var: Mer tid på havet. Tanken är att denna vision skall synas i allt vi gör. Såväl inköp som åtgärder med klubbhus etc.

 

Det som ligger framför oss är ett kommande jubileum. För 60 år sedan bildades SSP och den första seglarskolan gick av stapeln under sommaren 1961.

Vi hoppas att det kommer att vara möjligt att fira detta på något sätt under 2021. Hur det skall kunna firas är en fråga som vi hoppas kunna återkomma till under våren. Här finns det möjlighet för dig att hjälpa till med idéer och förslag, men även att hjälpa till med ett ev. genomförande. Vi kommer att uppmärksamma detta 60 årsjubileum oavsett hur 2021 kommer att se ut. Håll utkik för mer information.

 

Under 2021 hoppas vi att kunna erbjuda kölbåtsegling på torsdagar, jolleträning för ungdomar, tävlingar samt att kunna genomföra Seglarskolan med många ungdomar och lärare.

Vi hoppas att kunna nyttja vårt fina klubbhus på ett bra sätt under året samt att det får vara en samlingsplats för klubbens medlemmar.

 

Det finns möjlighet att gå utbildningar för att vi skall kunna genomföra tävlingar. De utbildningar som erbjuds är:

-Förhandlingsdomare

-Seglingsledare

 

Kontakta oss på epost: This is a mailto link

Så berättar vi mer.

 

Styrelsen vill önska dig en god fortsättning på 2021. Jag vill även som ordförande passa på att tacka alla kommittéer, styrelseledamöter samt alla frivilliga som har gjort en insats under det gångna året.

Jag vill även tacka dig som medlem för att du stöder SSP genom ditt medlemskap.

 

För styrelsen

 

Per-Anders Josenby

Ordförande SSP

Skribent: Rickard Bråberg
E-post: Adressen Gömd

Ansök om att bli medlem!


VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA 2022!


 

           

 

SSP en del av RF-SISU

 

 

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Stöttepelaren

 

 

 

Lokaltväder för Barsebäckshamn