Hoppa till sidans innehåll

Summering av 2019

16 DEC 2019 13:32
Snart är det jul, igen. Att tiden går fort upplever nog de flesta av oss. För många av oss är det mycket på jobbet, samt att för de av oss som har barn i skolåldern så skall mycket hända på kort tid.
  • Uppdaterad: 16 DEC 2019 13:32

En jul och nyårshälsning till medlemmar och presumtiva medlemmar!

 

Snart är det jul, igen. Att tiden går fort upplever nog de flesta av oss. För många av oss är det mycket på jobbet, samt att för de av oss som har barn i skolåldern så skall mycket hända på kort tid.

 

För styrelsen i SSP är vi mycket måna om det förtroende som ligger i att sitta som medlem i styrelsen. Hur gör vi det bästa för klubben och dess medlemmar? Hur förvaltar vi det arv som finns från våra föregående styrelser? Hur vidareutvecklar vi detta och gör det möjligt för medlemmar att få intresse och upprätthålla det över tid?

För oss i styrelsen är det viktigt att alla medlemmar får möjlighet, utifrån sina förutsättningar, att kunna delta på sina villkor i våra aktiviteter. Vi skall möjligöra deltagande och även kunna utmana och låta medlemmar utvecklas genom alla de aktiviteter som görs under året.

 

2019 har varit ett år då SSP visade sin potential, främst genom Rikskvalet som genomfördes i maj. Ett otroligt väl genomförande som på något sätt bekräftades genom mitt möte med en av domarna. Det skedde under veckan efter i en affär i Stockholm. På något sätt kom jag i samtal med en anställd i affären och vi kom att prata om var jag bodde. När jag berättade att jag bodde i Barsebäckshamn så fick jag höra om hur väl genomförd hela Rikskvalet var. I alla avseenden. Hon poängterade även bemötandet från alla funktionärer, vilket var otroligt roligt att höra.

 

Jag vill därför säga tack till alla de som jobbade med Rikskvalet, oavsett funktion, och återkoppla detta erkännande från de som kom utifrån. Kolla gärna in filmen från Rikskvalet som du finner i länken nedan.

 

 

 

När vi tittar tillbaka under det gångna året finns det många att säga tack till:

 

-Klubbhuskommittén. Tack för ert fantastiska arbete med vårt klubbhus.

 

-Jollekommittén. Tack för ert otroliga engagemang för att hålla igång och möjliggöra för våra ungdomar att utvecklas i sin skicklighet.

 

-Segelskolekommittén. Ni genomför, genom lärarna på segelskolan, en skola med många ungdomar under 4 veckor på ett sätt som gör att vi har många ungdomar som varje år återkommer. Vilket gör att dessa ungdomar växer och får tillit sig själva.

 

-Kölbåtskommittèn: Den viktiga fortsättningen. Genom de seglingar som ni planerar och genomför får även alla de av oss som fortsätta utvecklas möjlighet till detta.

 

-Styrelsen. Bra jobbat och stort tack för alla möten under det gångna året. Tack för all tid som ni lägger på att förvalta och utveckla arbetet. Jag ser fram emot 2020 och vårt fortsatta arbete.

 

Tack till alla som har varit med och bidragit i stort och smått till föreningen.

Till slut vill jag tacka våra medlemmar för att du just är medlem. Du stöder genom ditt medlemskap ett viktigt arbete där generationer kan mötas över ett gemensamt intresse.

 

Jag ser fram emot 2020 med många spännande aktiviteter.

 

God Jul och ett Gott Nytt År önskar jag dig

Per-Anders Josenby ordf SSP

Skribent: Rickard Bråberg
E-post: Adressen Gömd

Ansök om att bli medlem!


 

           

 

SSP en del av RF-SISU

 

 

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Stöttepelaren

 

 

 

Lokaltväder för Barsebäckshamn