Hoppa till sidans innehåll

Jan Brattström ny ordförande i SSP

29 APR 2009 18:28
  • Uppdaterad: 29 APR 2009 18:32

 

Jan Brattström heter SSP:s nye ordförande. Han är imponerad av jollesektionens utveckling och vill även få igång våra äldre medlemmar. Läs hans brev till medlemmarna här!

 

 

Välkommen till en ny och efterlängtad sommarsäsong med SSP!

 

Vår målsättning är att kunna erbjuda alla medlemmar aktiviteter som kan locka till deltagande, nytta och framförallt nöje.

 

Vi har sedan många år en fantastisk uppslutning av de unga jolleseglarna och deras föräldrar, som också skapat uppmärksamhet långt utanför våra hemmavatten. Det gäller såväl ”världens bästa seglarskola” som sportsliga framgångar bland de aktiva seglarna och ledarna.

 

I kölvattnet av dessa framgångar har vi också varit lyckosamma i sökandet av ekonomiska bidrag från Svenska Seglarförbundet och våra sponsorer. Detta har gjort det möjligt att införskaffa tvåmansjollar av typ Tvåkronan och bidragit till renoveringen av vårt klubbhus för komfortabelt året-runt-bruk.

 

Som nyvald ordförande vill jag tacka för förtroendet som jag tillsammans med övriga i styrelsen hoppas kunna förvalta väl.

 

Vi ser det som angeläget att nu också få igång klubbens lite mer seniora medlemmar med såväl seglings- som motorbåtsintresse. Detta tror vi i första hand kunna göra genom arrangemang som eskaderseglingar, föredrag och kurser under sociala och festliga former.

 

 

Kölbåtskappseglande är inte längre ett utmärkande drag för våra medlemmar, men givetvis skall vi som vanligt kora en klubbmästare i några utmanande race en lördag i slutet av augusti.

 

En ny matrikel blir det först nästa år. Och här på hemsidan kan du fortlöpande läsa allt om våra planerade aktiviteter. Ett nytt medlemsbrev som rör höstens och vinterns aktiviteter skickas ut i slutet av augusti.

 

Väl mött i hamnen och inte minst på invigningen av vårt nyrenoverade klubbhus den 15 juni!

 

Jan Brattström, ordförande SSP 

 


2008-05-18 10:00
Skribent: Camilla Christensson

Ansök om att bli medlem!


VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA 2022!


 

           

 

SSP en del av RF-SISU

 

 

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Stöttepelaren

 

 

 

Lokaltväder för Barsebäckshamn