Hoppa till sidans innehåll

Jolleseglarna hade avslutning på Laserdome

08 MAR 2009 22:53
Lördagen den 9 december 2006 var det fullt krig på Laserdome-hallen i Malmö. Då var vi jolleseglare från SSP Racing Team och Next Generation där och hade avslutning.
  • Uppdaterad: 10 MAR 2009 21:32

 

 

På förmiddagen vid elvatiden kom vi dit. När vi blev insläppta så delade vi in oss i två lag. De gröna och de röda. Vi målade krigsmålning på varandra med vårt lags färg och så fick vi se på en film som gav instruktioner på bl.a hur man skulle hålla i sitt vapen.

När vi ansågs vara fulllärda gick vi in till ett rum där vi fick på oss våra västar och vapen. Varje väst hade ett namn, jag var till exempel PIPPI.

Efter att alla hade fått på sig sina västar och kände sig redo att börja blev vi insläppta ett lag i taget in i de mörka gångarna.

 

Sen var kriget igång. Det enda man såg var gröna och röda laserstrålar som sköts hit och dit och ibland blev man träffad av dem. När man blev träffad kunde man inte skuta på några sekunder så du fick man gömma sig för att inte bli träffad igen.  

Genomgång, fr v Linnea Arvidson, Clara Dahlgren, Nina Nordmark, Ebba Palenius, Matilda Salminen, Karl Lindqvist, Max Salminen och Sofie Camming.
 

När vi hade spelat ett tag började det pipa i högtalare och man skulle tillbaka till rummet som västarna hängde i. Vi fick se resultatet från den första halvleken, de gröna hade vunnit ganska överlägset. 

 

På den andra ronden hade det kommit lite fler personer som också skulle vara med. När de var redo för att starta så släpptes vi in i gångarna igen för en andra halvlek. Nästan direkt hittade jag en plats jag kunde stå och skjuta de andra utan att bli upptäckt och jag märkte att det gick bättre att än att springa runt som ett yrt höns. 

 

När den ronden också var slut hängde vi av oss våra västar och fick reda på de nya resultaten. De gröna hade vunnit igen. 

 

Vi fick resultaten på vars ett papper också, där vi kunde se mer detaljerat t.ex. hur bra träffsäkerhet vi hade, vilka personer vi hade skutit på och vem som sköt på oss.

 

När alla hade jämfört sina resultat med de andra gick vi, med krigsmålning på, mot en välförtjänt lunch på Burger King. Folk som vi gick förbi tittade lite konstigt på oss eftersom vi hade målningar i ansiktet men jag tyckte bara det var kul.

Det här var en jätterolig avslutning och jag skulle jättegärna göra om det. Det är särskilt roligt eftersom vi är ett bra gäng i SSP Racing Team!

Ebba Palenius

  

Inför slaget, fr v Matilda Salminen, Jens Isacsson, Victor Naumann, Hampus Ljungberg, Sofie Camming, Matilda Pettersson och längst fram Siri Nygren.

Hur gick det? undrar bla Sofie Camming, Nina Nordmark, Matilda Salminen, Ebba Palenius, Anna Seuranen, Petter Arvidson och André Camming.

 

Noggranna studier av tävlingsprotokollet, fr v Max Salminen, Hampus Ljungberg, Matilda Pettersson, Ebba Planeius, Anna Iscasson, Matilda Salminen och i mössa med ryggen mot kameran André Camming.
 
Mums med hamburgare efter tycker de åtta tjejerna i SSP Next Generation, fr v Anna Isacsson, Siri Nygren, Linnea Arvidson, Ella Nygren, Matilda Pettersson, Lovisa Ljungberg, Clara Dahlgren och Sofie Camming.2007-01-08 18:00

Ansök om att bli medlem!


VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA 2022!


 

           

 

SSP en del av RF-SISU

 

 

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Stöttepelaren

 

 

 

Lokaltväder för Barsebäckshamn