Hoppa till sidans innehåll

BLR-bucklan stannar i SSP Racing Team

08 MAR 2009 21:52
2005 vann SSP:s jolleseglare Ebba Palenius BLR-serien i Skånerankingen/grön för optimister. I år fick hon överlämna vandringspriset till André Camming, som tidigare seglat för Lomma, men som i år har tränat med SSP Racing Team.
  • Uppdaterad: 10 MAR 2009 21:28

 

 Fem seglare i serien har tävlat i samtliga sexton race som på sex orter runt om i Skåne, från Torekov i nordväst till Simrishamn i sydost. Tre av dem kommer från SSP: André Camming som blev etta, Petter Arvidson som blev trea och Jens Isacsson som blev åtta.

André och Petter vann en skidresa till Branäs i Värmland och det gjorde även Jens eftersom han vann 2006 års flitpris i BLR-serien.

BLR är den gröna (lättare) varianten av Skånerankingen för optimister som är en blå serie.

Från SSP har även Ebba Cronqvist, Anna Seuranen och Victor Naumann varit flitiga deltagare, som alla fick slutplaceringar i den övre tredjedelen av listan med 47 seglare.

Vid sista och avslutande BLR-seglingen i Ängelholm/Skälderviken den 19 augusti stod det klart att André Camming blir 2006 års BLR-segrare. Han har tidigare tävlat  för LBSK men har varit med i SSP Racing Team hela 2006. I Ängelholm fick han motta vandringspriset av 2005 års segrare, SSP-seglaren Ebba Palenius.

När hon vann 2005 lade SSP beslag på hela fem av de åtta översta platserna i BLR-serien. I år var ”bara” tre av de åtta bästa från SSP – inte illa det heller!

 

Se hela tabellen på Skånerankingens hemsida - klicka här!

 

Några av SSP:s flitiga BLR-seglare 2006 efter prisutdelningen 19/8: Jens Isacsson, Victor Naumann, Anna Seuranen, Petter Arvidson och André Camming.

 


2006-08-20 22:00

Ansök om att bli medlem!


VÄRLDENS BÄSTA SEGLARSKOLA 2022!


 

           

 

SSP en del av RF-SISU

 

 

Postadress:
SS Pinhättan - Segling
Pinhättevägen
24657 Barsebäck

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

Stöttepelaren

 

 

 

Lokaltväder för Barsebäckshamn